DOMPELPOMPEN VOOR VUILWATER EN RIOOLWATER

In veel gebouwen hebben we te maken met een vuilwaterinstallatie. Denk hierbij aan een ondergrondse parkeergarage, laaddok, liftschacht en regenwaterhergebruik systemen.

DAB heeft ruime ervaring en een zeer uitgebreide range dompelpompen om voor elke situatie eefn juiste oplossing te bieden.

Vuilwater is er in verschillende gradaties, wij leveren pompen geschikt voor elk type afvalwater. Denk hierbij aan licht vervuild afvalwater, zwaar vervuild afvalwater, rioolwater en regenwater. Het verschil bestaat voornamelijk uit de grootte van de vaste bestanddelen die verwerkt moeten worden. Afhankelijk hiervan is er wel of geen versnijdende pomp nodig. In ons assortiment leveren wij ook volledig uitgeruste pompputten voor de opvang en afvoer van afvalwater. Deze zijn geschikt voor gebruik boven de grond of ingegraven met een putdeksel.

Deze installaties hebben jaarlijks fysiek onderhoud nodig, ook hier heeft het  monitoren met onze slimme online oplossing de DConnect een grote toegevoegde waarde. Normaal gesproken wordt een storing pas opgemerkt door een alarmmelding of tijdens een fikse regenbui en is er een acuut probleem. Met het gebruik van de DConnect monitoren wij de installatie 24/7 waardoor eventuele afwijkingen in de werking van de installatie direct gemeld worden. In de melding die binnenkomt zien wij wat voor type storing het is, zop kunnen er direct passende maatregelen genomen worden voordat het echt een probleem wordt.

Dit kan op afstand of indien nodig door het inplannen van een servicebezoek door een monteur. Hiermee is uw installatie altijd klaar voor het doorstaan van de steeds extremere regenbuien waar wij in Nederland mee te maken hebben.

Voor meer informatie over onze verschillende afvalwaterpompen

 

info.nl@dwtgroup.com

0416-387280