Service contracten DAB Nederland

Om uw drukverhogings- en/of vuilwaterinstallatie in topconditie te houden is het gewenst om periodiek onderhoud uit te laten voeren. Met een onderhoudscontract van DAB bent u verzekerd van periodiek onderhoud uitgevoerd door een deskundig pompspecialist. Met een onderhoudscontract krijgt u niet alleen een gunstig tarief voor periodiek jaarlijks onderhoud, u krijgt ook voorrang indien u een storing bij ons meldt. Ook ´s-avonds en in het weekend kunt u een beroep doen op onze servicedienst.

DAB is de enige fabrikant die met de service volledig inzet op online en continu monitoren en besturen. Vanzelfsprekend heeft DAB ook monteurs en servicepartners voor het installeren en fysiek onderhouden van de pompen op locatie.

Door ons uitgebreide dienstenpakket bieden wij conventionele en online servicecontracten aan. Los van het verschil in prijs zijn ook de diensten die wij verlenen verschillend.

In het onderstaande overzicht vindt u onze service contracten terug samen met de diensten die wij verlenen. De prijzen die u terug vindt worden per jaar berekend.

Servicecontract tarieven 2023

*Prijzen zijn excl btw.

Kiest u voor een online contract? Neem dan contact met ons op. Wij leggen u graag uit wat er nodig is om de installatie via internet te verbinden. Denk hierbij aan een apart wifi punt voor de installatie of een D-Connect module.

Hieronder kunt u onze contracten downloaden en doornemen. Zodra u akkoord bent kunt u het ingevulde contract mailen naar: dservice.nl@dabpumps.com