"Eenvoudige en efficiënte oplossingen vormen de grootste innovaties. De technologie van onze producten spreekt dezelfde taal als de kopers en de gebruikers. Dat is onze kracht."

HUISHOUDELIJK EN LICHT INDUSTRIEEL

DAB levert betrouwbare en technisch geavanceerde producten, eenvoudig te installeren en efficiënt, die zorgen voor grote besparingen op de energiekosten bij verschillende toepassingen in woonomgevingen: verwarming en airconditioning, wateraanvoer en waterdruk, irrigatie en tuinieren, gebruik van regenwater, drainage, verzamelen en afvoeren van afvalwater, circulatie en filtratie van zwembadwater.

BUILDING SERVICE

DAB ontwikkelt technisch geavanceerde oplossingen, zeer efficiënt en betrouwbaar, voor een groot aantal bedrijfssectoren: van verwarming en airconditioning circulatiesystemen via wateraanvoer- en waterdruk voor brandbestrijding tot en met de afvoer van afvalwater.

BEREGENING EN IRRIGATIE

DAB levert pompoplossingen voor het opvoeren van grondwater voor agrarische toepassingen en irrigatie. Dompelpompen en motoren van hoge kwaliteit, betrouwbaar en ontworpen om een efficiënt energieverbruik te waarborgen. Een breed assortiment om tegemoet te komen aan elk type systeem tot en met industriële en aquaducttoepassingen.