DAB gebeleidt de klant gedurende het gehele proces. Voor, tijdens en na de aanschaf van uw pomp staan wij 24/7 voor u klaar om u verder te helpen.

 

 • Banner

   

  Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij verschillende documentatie voor u beschikbaar en video's waarin stap voor stap uitgelegd wordt hoe u uw DAB product in kunt stellen.

 • In bedrijf stellen

  IN BEDRIJF STELLING VAN DE INSTALLATIE

  Wanneer u een DAB drukverhogings- of vuilwaterinstallatie met een besturing heeft aangeschaft is het van belang deze op de juiste manier in te regelen. Het in bedrijf stellen van een installatie omvat het controleren van de aansluitingen en functies, als ook het optimaal inregelen van de installatie op locatie. Klik hier voor het aanvragen van een in bedrijf stelling.

 • Service op locatie

  SERVICE OP LOCATIE

  Een pomp kan door verschillende omstandigheden in storing vallen. Wenst u een servicemonteur op locatie vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor urgente storingen buiten kantooruren belt u met 0416-387280

 • Periodiek onderhoud

  PERIODIEK ONDERHOUD

  Om uw drukverhogings- en/of vuilwaterinstallatie in topconditie te houden is het gewenst om periodiek onderhoud uit te laten voeren. Met een onderhoudscontract van DAB bent u verzekerd van periodiek onderhoud uitgevoerd door een deskundig pompspecialist. Met een onderhoudscontract krijgt u niet alleen een gunstig tarief voor periodiek jaarlijks onderhoud, u krijgt ook voorrang indien u een storing bij ons meldt. Ook ´s-avonds en in het weekend kunt u een beroep doen op onze servicedienst.

 •  
 • garantie & reparatie aanvraag

  GARANTIE/REPARATIE AANVRAAG

  Alle DAB producten hebben standaard een garantie van 2 jaar, ook buiten de garantie periode staan wij voor u klaar voor een reparatie in onze werkplaats. Een garantie of reparatie aanvraag kan alleen gedaan worden DAB Partners. Bent u geen partner neemt u dan contact op met de DAB partner waar u de pomp gekocht heeft.

 •  
U kunt contact opnemen met onze service afdeling via service.nl@dwtgroup.com of 0416-387280