dompelpompen tegen overstroming

23/11/2023

DAB's NOVA en FEKA dompelpompen, reddende engels!

 

 

 

 

 

 

 

 

Verdedigen tegen overstromingen: DAB's NOVA en FEKA dompelpompen schieten te hulp

Met zware regenval en extreme weersomstandigheden waardoor huishoudens, bedrijven en andere infrastructuren dreigen onder te lopen, moeten eigenaren voorbereid zijn op het onverwachte. In dit artikel introduceren we DAB's NOVA en FEKA huishoudelijke dompelpompen als betrouwbare oplossingen om de uitdagingen van overstromingen te bestrijden.

De noodzaak van effectief overstromingsbeheer:

In het licht van dergelijke waterovervloed is het noodzakelijk dat huiseigenaren en overheden proactieve maatregelen nemen om overstromingen te voorkomen en te beheersen. Defecte afvoersystemen, verstopte toiletten, gootstenen en douches zijn vaak de boosdoeners achter overstromingen in huis. Lekke dakgoten, beschadigde leidingen en overstromend afvalwater kunnen ook bijdragen aan waterschade. Bovendien kunnen eigendommen die onder de gemeentelijke afvalwaterlijn vallen speciale pompen nodig hebben om de situatie effectief te beheren.

DAB's NOVA en FEKA dompelpompen:

Voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een betrouwbare oplossing voor overstromingen en watergerelateerde noodgevallen, bieden de NOVA en FEKA huishoudelijke dompelpompen van DAB een krachtige verdediging. Deze pompen zijn ontworpen om DAB's 40 jaar in de industrie te herdenken, met verbeterde betrouwbaarheid, robuustheid en ergonomische kenmerken.

NOVA - Een veelzijdige oplossing:

nova pomp

 

 

NOVA, met een open waaier, is ideaal voor het beheren van schoon en afvalwater met vaste deeltjes tot 10 mm. Hij kan worden gebruikt voor het legen van tanks, vaten en reservoirs, het leegpompen van ondergelopen kelders en het voorkomen van overstromingen bij installatie in regenwaterputten. Het is ook een essentieel hulpmiddel in noodsituaties, waarbij het water efficiënt wordt afgevoerd uit ondergelopen ruimtes.

 

 

 

FEKA – Geen uitdaging is te groot:

Feka dompelpomp

 

 

De FEKA-lijn, met een terugstroomwaaier, is ontworpen om schoon en afvalwater met vaste deeltjes tot 25 mm te verwerken. Het biedt vergelijkbare toepassingen als NOVA, waaronder het legen van tanks, het leegpompen van overstroomde gebieden en het voorkomen van overstromingen. In gevallen met modder of bewijst FEKA een waardevolle aanwinst te zijn bij het verwijderen van water in noodgevallen.

 

 

 

Belangrijkste kenmerken van NOVA- en FEKA-pompen:

1. Premium prestaties: Zowel NOVA als FEKA pompen zijn uitgerust met hoogwaardige componenten, waaronder een drievoudige oliekamerafdichting en gesmeerde lagers, voor optimale prestaties.

2. Betere bescherming tegen corrosie: Met een motor in AISI 304 roestvast staal en een as in AISI 431 staal zijn NOVA en FEKA pompen bestand tegen corrosie, zelfs in de zwaarste omstandigheden.

3. Zoals we hier in Nederland heel vaak ervaren, is voorbereid zijn op hevige regenval en overstromingen, zeker geen slechte zaak. DAB's NOVA en FEKA huishoudelijke dompelpompen komen naar voren als betrouwbare en efficiënte hulpmiddelen om de uitdagingen van extreem weer en overstromingen te bestrijden. Door proactief te investeren in deze betrouwbare oplossingen, kunnen we onze huizen en bedrijven beschermen en zorgen voor veiligheid, stabiliteit en droogte. Wacht niet op de volgende overstroming - bescherm uw huis met DAB's NOVA en FEKA pompen.