Bespaar door te vervangen, upgrade nu uw drukverhoger

05/06/2024

Besparen door te vervangen

Besparen door te vervangen, upgrade uw waterdrukverhoger!

De afgelopen 10 jaar is er veel innovatie geweest op het gebied van waterdrukverhogers, dit is daarom hét moment om uw installatie te vervangen. Het zal u zelfs geld kunnen opleveren! Wilt u weten hoe? Lees vooral verder.

Een juiste waterdruk in het appartementencomplex is vaak onderwerp van discussie. Bij verouderde installaties zie je vaak dat de waterdruk afneemt, de energiekosten stijgen omdat het systeem minder efficiënt werkt en dat de onderhoudsploeg steeds vaker over de vloer komt. Onderhoud aan een inefficiënte installatie zorgt er automatisch voor dat er inefficiënte onderdelen vervangen worden omdat de nieuwe techniek niet toegepast kan worden. Vervangen is een must. Het in leven houden van een verouderd systeem kan leiden tot hogere kosten van onderdelen, als deze al beschikbaar zijn. Vervangen wordt steeds vaker aangeraden, u verdient het door de nieuwere technieken vaak al binnen 2 jaar terug. Bij deze nieuwe installatie krijgt u ook toegang tot nieuwe functionaliteiten en heeft u meer inzicht in de conditie van uw installatie. Meer transparantie en minder kosten. Wie wilt dat niet?

Systemen die 10 jaar geleden geïnstalleerd zijn, gebruiken door slijtage vaak meer energie. De pomptechniek is inmiddels ook al 10 jaar oud en er heeft sindsdien veel innovatie plaatsgevonden. Onze Research & Development afdeling heeft de laatste jaren ook niet stilgezeten. Daarom is het nú het moment om uw hydrofoor te vervangen voor een efficiënte, state-of-the-art systeem van DAB. Wij integreren frequentieregelaars in onze systemen voor een optimaal stroomgebruik. Bij de maximale watervraag geeft de pomp moeiteloos meer kracht aan het systeem en dit schakelt terug zodra de watervraag in het appartementencomplex daalt. Dit zorgt voor minder slijtage aan de hydrofoor en een optimaal gebruik van energie en water. Naast deze slimme technologie hebben we een Plug & Play systeem ontwikkeld voor snelle installatie, geven we u inzicht in uw water en stroomverbruik via een gratis app en maken we onderhoud 24/7 mogelijk door de koppeling van uw hydrofoor met ons onderhoudsprogramma D-Connect.

Voordelen om uw hydrofoor te vervangen op een rijtje:

  • Lagere kosten voor gebouwbeheer door slimme D-Connect app.
  • Lagere energiekosten door geïntegreerde frequentieregelaar.
  • Systeem geeft meer inzicht in uw water- en energieverbruik.
  • Snelle installatie door Plug & Play systeem van DAB.
  • Nieuwe mogelijkheden om uw installatie 24/7 op afstand te laten beheren.
  • Gegarandeerd de juiste waterdruk in uw appartementen.